Bright ideas in flexible films

Resultaat in 6 stappen

1. Audit

Tijdens een objectieve audit brengen we uw vraag, probleem of situatie nauwgezet in kaart. Onze specialisten gaan na waar de werkelijke noden van uw verpakking liggen en hoe deze maximaal ingevuld kunnen worden. Een nieuwe, verbeterde of gerestylede verpakking heeft immers vanaf het begin nood aan een grondige aanpak, waarin alle aspecten in vraag worden gesteld.

2. R&D

De eerste stappen naar een effectief product worden gezet op laboratoriumniveau. Zowel in onze eigen organisatie als bij onze partners wordt op elk domein naar vernieuwing gezocht. Geen vernieuwing om de vernieuwing, maar onderzoek dat gericht is op een solide oplossing op lange termijn.

3. Conceptvoorstel

Vooraleer de productie wordt opgestart, stellen we onze oplossing en de meerwaarde ervan graag aan u voor. Worden alle verwachtingen ingelost en voldoet het voorstel aan de vooropgestelde verwachtingen?

4. Extrusie

Onze corebusiness bestaat uit multilayer blaascoëxtrusie van polyethyleen (PE). Door het mengen en testen van verschillende granulaten en additieven – in functie van uw specifiek verpakkingsvraagstuk – worden nieuwe folies bekomen. Dankzij diverse op maat gemaakte recepturen verkrijgen we een breed spectrum aan hoogstaande eindproducten met verschillende gladheidscoëfficiënten, stijfheid, sterkte, glans en helderheid. In-line verwerken we ook polypropyleen (PP), polyamide (PA) en ethylvinylacetaat (EVA).

5. Bedrukking

De bedrukking van een folie is geen formaliteit maar een wezenlijk onderdeel van uw verpakking. We denken mee, adviseren en garanderen dankzij een modern machinepark ook op dit domein kwaliteit.

6. Levering en follow-up

Een partnership houdt niet op te bestaan na de levering. Na een geslaagd traject houden we eraan uw project en de resultaten die u ermee bereikt op de voet te blijven volgen.